به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس میرزاده، مدیر کل روابط عمومی شرکت مترو، در مراسم افتتاح نخستین واحد انتقال خون در ایستگاه میرداماد، با بیان این مطلب گفت: اهدای خون کاری انسانی است و خوشحالیم که در این کار انسان دوستانه کمک کرده ایم .
وی افزود : در حال حاضر 50 ایستگاه مترو وجود دارد که 10 ایستگاه آن این قابلیت را دارند که بتوان واحدهای انتقال خون در آنها ایجاد کرد و در ایستگاههای نیز که هنوز ساخته نشده اند ، می توان این مکان ها را پیش بینی کرد .
میرزاده این کار را افتخاری برای شهرداری دانست و اظهار کرد: این آمادگی را داریم وخوشحال می شویم که بتوانیم بیش از این در این حرکت انسان دوستانه شرکت کنیم .
در ادامه این مراسم ، دکتر گلمکانی ، مشاور سلامت شهردار تهران نیز با ابراز رضایت از همکاری همه سازمان ها و نهادها در این کار ، گفت: خوشحالم که همه دست اندرکاران و شهرداری با همه وجود در سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی ، دغدغه اصلی خود سلامت مردم قرار داده اند و بدون شک این کار بدون همکاری همه بخش ها ممکن نیست .
وی افزود: شهردار تهران ، سال گذشته با بازدید از پایگاه انتقال خون وصال ، این قول را داد که حد اکثر کمک و مساعدت را برای تامین پایگاههای اهدای خون و گسترش آن انجام دهد .
گلمکانی در ادامه گفت: شهرداری های مناطق 9، 10 ، 12 و 3 همکاری خوبی در این زمینه داشته اند و با اعلام آمادگی شرکت مترو نیز در آینده نزدیک شاهد ایجاد ایستگاههای انتقال خون در ایستگاههای دیگر مترو خواهیم بود .
همچنین در این مراسم ، دکتر جمالی ، مدیر کل انتقال خون استان تهران ، با اشاره به این که ایستگاه میرداماد ، نخستین ایستگاه دارای واحد اهدای خون ، است ، گفت : قصد دایم با همکاری شرکت مترو ، در ایستگاههای شلوغ مانند ایستگاه امام خمینی (ره) ، واحدهای اهدای خون را ایجاد کنیم و حتی در زیرزمین مترو نیز واحد فرآوری خون را راه اندازی کنیم تا به این وسیله در درازمدت بتوان برای انتقال خون به بیمارستان ها اقدام کرد .
در ادامه این مراسم ، دکتر ابوالقاسمی ، رئیس سازمان انتقال خون ، با بیان این که تامین منابع خونی برای انسانها از چالش های مهم دنیاست گفت: 70 درصد منایع خونی در اختیار 30 درصد جمعیت دنیا قرار دارد و در بسیاری از کشورها روزانه تعداد زیادی جان خود را به خاطر نداشتن خون از دست می دهند .
وی افزود : زمستان امسال ، به صورت رسمی به سازمان بهداشت جهانی اعلام کردیم که در همه نقاط کشور 100 درصد اهدای داوطلبانه خون وجود دارد و این کشورها در آسیا کمتر از 5 کشور هستند که به این دست آورد رسیده اند .
ابوالقاسمی با تاکید بر اینکه اهداکنندگان مستمر خون باید افزایش پیدا کنند ، اظهار کرد: اهدای یک میلیون و 700 هزار واحد خون در سال نباید ما را مغرور کند و اهدای خون مستمردر کشور باید از 40 درصد کنونی به 70 درصد برسد .
وی افزود: آمارها نشان می دهد که در حال حاضر خون مورد نیاز بیمارستان ها در حال تامین است و با درنظر گرفتن شرایط استاندارد پایگاههای انتقال خون در همه کشور ، جهانیان معتقدند که در این زمینه ایران باید جزو کشورهای توسعه یافته قرار گیرد.
نظر شما